dinsdag 6 december 2011

Winterfair

Al een aantal weken zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de winterfair.
De winterfair? Jaja, ondanks het herfstweer is er in Burgh Haamstede op zaterdag 10 december een gezellige winterfair. En wel rond en in het museum "De Burghse Schoole". Voor het 2e jaar wordt daar de winterfair gehouden. Rondom het schoolplein staan gezellige kramen met leuke artikelen, er is chocolademelk, iets lekkers te eten en natuurlijk taart e.d.
Op deze fair presenteren wij ons. We hebben taarten, cupcakes, cakepops en lekkere cake-bonbonnetjes gemaakt. Lia heeft een mooie poster geknutseld en bijbehorende visitekaartjes gemaakt.
Wij zijn hobbybakkers en dat willen we ook graag blijven. Als je gaat rekenen wat alleen al de arbeidskosten zijn van ons werk, dan zijn onze producten onbetaalbaar, en dat willen we niet. Wij rekenen een klein prijsje voor onze producten. Het grootste gedeelte van de opbrengst, van de winterfair, gaat naar het museum.
In de keuken staan nu de cakepops te drogen en te wachten op de laatste decoraties. De kersttaart, een dummy, staat op de kast te pronken, en ik ben er best trots op, hij is zo leuk!
Het meeste werk wordt vrijdag en zaterdag gedaan. Dan moeten de laatste versierselen op de taarten en cupcakes. We willen natuurlijk wel verse producten verkopen.
Laten we hopen dat de storm is gaan liggen zaterdag en dat we een droge fair hebben. Kou is niet zo erg, er staan immers vuurkorven om je bij te warmen.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee! In de regio van de Kop van Schouwen-Duiveland heb je niet iets dergelijks.
    Jippie! Eindelijk!
    Ik kom zéker kijken op de Winterfair!
    Ik wens jullie ontzettend veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen